Klik hier om deze pagina te printen
website: www.platinumspaseurope.nl
datum: 24 Sep 2014
volledig adres:  http://www.platinumspaseurope.nl/index.php?id=27


Het ingebouwde automatische rolluik

diversen_005_1.jpg


De talrijke voordelen van het ingebouwd automatisch luik zijn voldoende bekend: energiebesparing, veiligheid voor kinderen en dieren, bescherming tegen bepaalde vormen van pollutie... De afdekking biedt een aanzienlijke energiebesparing, 85% van het warmteverlies gebeurt immers ter hoogte van het oppervlak. De optie zonne-luik maakt het bovendien mogelijk om bijkomende warmte te winnen door het opvangen van zonnestralen. De Solar lamel warmt het zwembad op met 4 tot 8 graden celcius naargelang het seizoen en de streek.De onderste, zwarte laag wordt opgewarmd.Deze opwarming wordt nog versterkt door het serre-effect tussen de twee lagen. Daar de lamel op het water drijft wordt de warmte snel doorgegeven aan het water.
Ondanks de opwarming door de zon, blijft het water toch verstoken van zonlicht. Dit remt de groei van de algen die zonlicht nodig hebben om te overleven. De AquaTop afdekking draagt dus ook bij tot het schoon houden van het zwembad.   
Wij leveren deze afdekking in de kleuren, wit, grijs, zand, licht blauw, donker blauw, groen en tranparant. Deze laatste kleur is enkel geschikt voor binnenbaden.

De voordelen van het systeem zijn veelvuldig.We zetten ze hier op een rijtje:

afdekking.gif